Avís legal

En compliment del que estableix la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, s’informa als usuaris que accedeixin a aquesta pàgina web dels següents aspectes legals:

Titularitat de la pàgina web

Aquesta pàgina web és propietat de Ràdio Joventut, amb NIF  i domicili social a  Plaça Església, 11, 43878 Masdenverge, Tarragona. Podeu contactar amb nosaltres a través de l’adreça de correu electrònic radiojoventut@gmail.com.

Protecció de dades personals

En compliment del que estableix la normativa de protecció de dades personals, es posa en coneixement dels usuaris que les dades personals que ens facilitin seran tractades de manera confidencial i només seran utilitzades per a la finalitat per a la qual van ser recollides. Es garanteix la seguretat i protecció de les dades personals mitjançant les mesures tècniques i organitzatives necessàries per evitar-ne la seva alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat.

Radio Joventut compleix les directrius de la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal, el Reial Decret 1720/2007 de 21 de desembre pel qual s’aprova el Reglament de desplegament de la Llei Orgànica i altres normativa vigent a cada moment, i vetlla per garantir un correcte ús i tractament de les dades personals de l’usuari. Per això, juntament amb cada formulari de recollida de dades de caràcter personal, en els serveis que l’usuari pugui sol·licitar a www.radiojoventut.cat, farà saber a l’usuari de l’existència i acceptació de les condicions particulars del tractament de les seves dades a cada informant-lo de la responsabilitat del fitxer creat, la direcció del responsable, la possibilitat d’exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació o oposició, la finalitat del tractament i les comunicacions de dades a tercers si escau.

Propietat intel·lectual i industrial

El contingut d’aquesta pàgina web, incloent-hi textos, imatges, vídeos, logotips i altres elements, està protegit per la legislació de propietat intel·lectual i industrial. Els drets d’autoria i propietat industrial corresponen a Ràdio Joventut o als tercers que hagin autoritzat la seva utilització.

No està permesa la reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que pugui vulnerar els drets de propietat intel·lectual i industrial sense l’autorització prèvia i expressa del titular dels drets.

Responsabilitat per continguts

Els continguts d’aquesta pàgina web han estat elaborats de bona fe i amb informació procedent de fonts fiables. No obstant, el titular de la pàgina no es fa responsable de l’exactitud, veracitat o actualitat dels continguts.

Així mateix, el titular de la pàgina no es fa responsable dels danys o perjudicis que puguin derivar-se de l’ús de la informació continguda en aquesta pàgina web o de la informació d’altres webs a què es pugui accedir a través d’enllaços des d’aquesta pàgina.

Legislació aplicable i jurisdicció competent

Les relacions entre el titular de la pàgina web i els usuaris es regiran per la legislació espanyola i qualsevol controvèrsia que pugui derivar-se de l’accés o l’ús d’aquesta pàgina web es sotmetrà als jutjats i tribunals de la ciutat de Tarragona.