House Victim Radio Show!!!

pau da houseT'acompanyem als primers compasos del cap de setmana per estimular el teu rítme. Repasarem des del deep house a l'electro house. Despertan-te noves sensacions i sentiments que et convertiran en una víctima del house!!! Benvinguts aixó és house victim presentat i dirigit per Pau da House amb entrevistes als special guest dj's

 (Cada setmana tindrem un dj invitat al que entrevistarem i ens farà una petita sessió en directe des dels estudis centrals de Ràdio Joventut)

Amb entrevistes a propietaris dels locals d'oci de moda exclusives musicals....

 

Tots els divendres de 20:00 a 22:00h.

Dissabtes (Reemisió) de 00:30h.a 02:30h.

Presenta: Pau da House

Pau Da House (dj / radio dj/ promotor)

Amb 10 anys d'experiència darrera del plats l'estil de Pau da House es perfila des dels sons deep house més elegants passant pel tech-house més ballable fins l'electro house més contundent.

Per molts entesos és nombrat com un dels dj's amb més projecció de la escena house actual al sud de Catalunya i nord de Castelló.

A recorregut les millors sales de les terres tarragonines i fora de Catalunya com: Buda Espai Andorra (residència mensual), Kal-Kat Dance Club ( Castelló), Sala Metro, Aigua Cafè Club de Tarragona, Mina Club Sound, Discoteca Privat, Discoteca Mediterrànea, Julivert Disco de Vinaròs, Orbita (St.Mateu), Elàstica Dance club, Festival Strobe, Quinquennals d'Alcanar, Moët Australian Club, Sala Cool…

Ha sigut resident de People Club, Discoteca Seaway, Disco Cap Blanc, Disco Mamiblue i Plaça Club.

Ha compartit cabina amb dj's de nivell internacional com Brian Cross, G-Martin, Alex Barroso, Sergi Domene, Toni Rico, Cesar de Melero, Jesse Garcia, Marçal Ventura, Alex de Guirior….

Com a locutor de radio va començar col.laborant amb Hit Radio Huesca amb sessions i entrevistes i actualment esta immers a la tercera temporada en antena del seu propi programa de ràdio HOUSE VICTIM RADIO SHOW a Ràdio Joventut i a La Sénia Ràdio.

HOUSE VICTIM RADIO SHOW guardonat com a 1er programa de ràdio i 2º Finalista a la categoria de Joventut als Premis Ebre Líders 2011